Fadime Derviş Uyar Anaokulu
YENİ MAH. ŞHT.P.ÜST.HALİL DURMAZ CAD. NO 44 İÇ KAPI NO 1 EMİRDAĞ / AFYONKARAHİSAR

VİZYON

Dünyada uygulanan kabul görmüş okul öncesi programlarını okulumuzda uygulayarak Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda sorgulayan, değerlendiren, araştıran ve paylaşan bireyler yetiştirmek için öğrenciyi merkez alan bir okul olarak emsallerimiz için örnek olmak.

MİSYON

Biz Fadime Derviş Uyar Anaokulu olarak 36-69 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak, saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, yardımlaşma paylaşma, gibi davranışlar kazandırarak Atatürk , bayrak, millet, aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş, hak ve sorumluluklarını bilen kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Öğretim Şekli :Sabahçı

Sabahçı